on |

ΙΝΚΑ ΔΤ 313/09.09.11

Μέχρι εκεί φθάνει ;;, επειδή δεν έχει πείρα ;;, η επειδή είναι εύκολη λεία ο διατεταγμένος δημόσιος υπάλληλος. Κάντε λοιπόν την απάντηση του δημοσίου σε 5 μέρες αντί 60 !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Απέναντι στην τοποθέτηση Λοβέρδου για τους δημοσίους υπαλλήλους άλλοι υπουργοί…γιατί άραγε ????

Το ΙΝΚΑ θεωρεί και ξέρει από τα 41 χρόνια που επικοινωνεί με τις δημόσιες αρχές και τους υπαλλήλους τους, ότι: Οι δημόσιοι υπάλληλοι, ξέρουν καλά την δουλειά τους, αλλά παρακωλύονται πολλές πάμπολες φορές, από ανασταλτικές παρεμβάσεις πολιτικών προσώπων όλου του πολιτικού χώρου του κοινοβουλίου, για την διατήρηση της πελατιακής σχέσης που θα τους διατηρεί στην βουλή.

Δηλαδή:

Πολιτικά πρόσωπα, από την μακραίωνη παραμονή τους στη βουλή, έχουν δημιουργήσει αφανές προσωπικό δίκτυο και συμφύσεις, άρρηκτες, με τις δημόσιες αρχές και τους εκεί υπηρετούντες υπαλλήλους καθώς και τα προαγωγικά και επιδοματικά συμβούλια, και τους χρησιμοποιούν ως μοχλούς για παρεμπόδιση άμεσης εξυπηρέτησης του πολίτη από τον υπάλληλο, ώστε ο πολίτης να ζητήσει την προστασία του πολιτικού ένθετου, για να εξυπηρετηθεί, ώστε ευγνωμόνως να τον ξαναψηφίζει, όπως είναι ο στόχος.

Αυτά είναι βέβαιες και συγκεκριμένες επαναληπτικές διαχρονικά διαπιστώσεις του ΙΝΚΑ.

Ασφαλώς και πετυχαίνει ένας κανιβαλισμός, κατά του ενός εκατομμυρίου υπαλλήλων με το πρόσχημα ότι με δική τους επιλογή βασανίζουν 10 εκατομμύρια πολίτες, που πιάνει θαυμαστές την στιγμή της μεγάλης συμφοράς.

Η συμφορά δεν γεννήθηκε μόλις ανάλαβε η παρούσα κυβέρνηση, η συμφορά ωρίμασε σε όλα τα χρόνια που ήσασταν και εσείς όλοι στην βουλή και κοιτάγατε μισοκοιμώμενοι στα έδρανα η δεν πηγαίνατε καθόλου, με ένα Σύνταγμα που ως αίφνης αφ ύπνου εγερθέντες καταλάβατε ότι το έχετε κατακουρελιάσει.

Προπομπός της κατάργησης της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης η κα Ψαρούδα Μπενάκη καθηγήτρια όπως και εσείς, μαζί με τόσες τροποποιήσεις και των μη προβλεπόμενων επικυρώσεων, επιφέρατε ασυλία παντός και πύρ κατά παντός πλην υμών.

Απορούμε, που κάθε κυβέρνηση με πρόταση διορίζει την διοίκηση των δικαστηρίων, επειδή πρέπει όπως είπε η κα Ψαρούδα, οι αποφάσεις της να έχουν την χροιά του κυβερνητικού κόμματος, σοσιαλιστική η φιλελεύθερη, παρότι και ενώ, η κυβέρνηση ψηφίζει αθρόους νόμους και αποφάσεις, βάσει των οποίων υποχρεούται να σκεφτεί και να αποφασίσει ο δικαστής, σε λάθος του δε θα κριθεί για αυτό από το προαγωγικό του συμβούλιο.

Ίσως έχετε μπερδευτεί πάρα πολύ, επειδή ως αντιπολίτευση, η κάθε αντιπολίτευση, συνταγματικά και βάσει της δεδηλωμένης, στερείται δημοσιονομικού ρόλου.

Επί αυτού έχουμε λάβει απάντηση, πως αν η αντιπολίτευση θα εδικαιούτο να παρεμποδίσει την κυβέρνηση, προτάσσοντας συνταγματικώ δικαιώματι αναπομπή της απόφασης στην ολομέλεια η σε δημοψήφισμα, τότε δεν θα ήθελε κανείς να κυβερνήσει.

Εμείς από αυτό καταλαβαίνουμε, πως η κάθε αντιπολίτευση δεν θέλει να μπορεί να εμποδίζει και να διορθώνει αποτελεσματικά εν δικαιώματι την κυβέρνηση, για να μην μπορεί και εκείνη όταν θα είναι αντιπολίτευση να την εμποδίσει και να την διορθώνει αποτελεσματικά όταν με τη σειρά της θα είναι κυβέρνηση και κυρίως για να μην κρίνεται και η αντιπολίτευση για το έργο της στις κάθε εκλογές.

Η αντιπολίτευση όμως πληρώνεται ενώ δεν έχει αποτελεσματικό έργο, ούτε οι διάλογοι και οι ερωτήσεις της μπορούν να πρέπει να πληρώνονται τόσο ακριβά.

Όταν κόβεις τα φάρμακα στους εμβόλιμους καρκινοπαθείς από τα μεταλλαγμένα και τους χημικούς γευστοποιητές, που αφήνεις ανέλεγκτους λόγω του οικονομικού τους μεγέθους, αυτονόητο είναι πως η συνέχεια είναι να χτυπάς ανελέητα τους ουσιαστικά εγκλωβισμένους στις διαταγές σας δημόσιους υπάλληλους και κάθε όλο και ποιο πολλούς ανήμπορους να αντιδράσουν.

 

 

Άφησε το μηνυμά σου

Ειδήσεις