on |

ΙΝΚΑ ΔΤ 312/30-31.08.11

Η διοίκηση της Alpha Bank απορρόφησε μεν την πρώτη εκδοτική τράπεζα της χώρας την Ιονική τράπεζα, γνωστή με το προσωνύμιο ‘‘πολύφερνη νύφη’’ για τα αμέτρητα ακίνητά της το δίκτυο και την πελατεία της, αλλά δεν έγινε αυτό που υποσχόταν ούτε άλλαξε το παραμικρό για τους καταναλωτές την αγορά και το χρηματιστήριο, παρά 11 χρόνια μετά, σε ότι απέμεινε από το νέο σχήμα, προέκυψαν ανάγκες για νέα ενοποίηση η συγχώνευση η όπως αλλιώς γίνει, με μια νέα τράπεζα την Eurobank που πρώτα γέμισε τις γωνιές σε κάθε ρούγα με καταστήματά της που αργότερα έκλεινε, μια τράπεζα με σκληρούς, πολλές φορές ειδεχθείς και νεογενείς όρους για την πελατεία της, αντίθετα με την ιστορικά σταθερή ευγενική συμπεριφορά των υπαλλήλων της Ιονικής τράπεζας και της Τράπεζας Πίστεως – Alpha Bank.

Διθύραμβοι ατέλειωτων μεθυστικών δημοσιογραφικών τραγουδιών κατακλύζουν ραδιόφωνα εφημερίδες και τηλεόραση για τον νέο γάμο, άραγε γιατί, για ποιο καλό των καταναλωτών, για ποιο καλό της οικονομίας, για ποιο καλό και έγκαιρο της εποπτικής αρτιότητας και αποτελεσματικότητας της ΤτΕ του κου Προβόπουλου μετά τους ελέγχους της Ε.Ε. και τώρα με εντολή του, τους ελέγχους της BlackRock.

Θέλαμε να είχε πετύχει η προσπάθεια, μετά την καταστροφή της ιστορικής και επιτυχημένης Ιονικής τράπεζας,  του τελευταίου, με δικό του ρυθμό, ιστορικού τραπεζίτη Γιάννη Κωστόπουλου, αφότου κατάφερε να ενσωματώσει την Ιονική που προηγούμενα με την κρίση του δολαρίου του είχε δώσει το σωσίβιο και διασώθηκε τότε.

Να είχε γίνει και να ήταν σήμερα η πρώτη μεγαλύτερη και επαρκέστερη σε κεφαλαιακή και οργανωτική άνεση τράπεζα του Ευρωπαϊκού Νότου με διευθύνοντα σύμβουλο τον κ Δ. Ματζούνη.

Κάτι δεν σου πήγε καλά μπάρμπα Γιάννη, για να μην είσαι η πρώτη του Νότου, η κάτι δεν κάνατε καλά και δεν τόπαιρνε χαμπάρι η το αψήφησε, η του αφαιρούσες το λόγο, ο τ. μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σου μετά διοικητής της Εμπορικής τράπεζας και τώρα διοικητής της ΤτΕ κος Προβόπουλος.

Για την Eurobank για την μηχανογράφησή της, για την σχέση της με την αγορά και την κουλτούρα της δεν μπαίνουμε σε σχολιασμό. Αποτελεί ΑΛΛΗ μορφή.

Απορούμε όμως για τα τραγούδια των δημοσιογράφων, ζημιές 538 εκ Α6μηνο 11 κε Μαντζούνη, αλλά και κατανοούμε, πως αν τραγουδάς όπως οι Κρητικοί και στις κηδείες (θυμήσου μαντάμ Ορτάνς των τεσσάρων ναυάρχων, -Άραβα δεν είχε- του Γάλλου Ποτιέ, του Ιταλού Καναβάρο, του Ρώσου Αντρέωφ και του Άγγλου Χάρις στο Ζορμπά του Κακογιάννη), είναι καλύτερο από το να κλαις μόνο.

 

Άφησε το μηνυμά σου

Ειδήσεις